Tot a punt per la CicloVolta 2015 de Velodrom Bike Tours

17/06/2015
Cicloturisme

Tot a punt per la CicloVolta 2015 de Velodrom Bike Tours

Velodrom Bike Tours, patrocinador de la Comissió de Cicloturisme, té preparats tots els detalls d’una ruta en bici en sis etapes travessant Catalunya des de Barcelona fins a Vielha, amb un recorregut total de 750 quilòmetres.
Serà la segona edició de la CicloVolta a Catalunya, prevista del 26 al 31 de juliol. El rutòmetre planteja sis jornades de bici i cinc nits en els que els participants hauran d’ascendir 21 colls de muntanya que sumen prop de 17.000 metres de desnivell. Entre els ports de la llista trobarem alguns dels més durs i emblemàtics de la geografia catalana: el Turó de l’Home, Bracons, Collfred, Pradell, la Bonaigua... Alguns d’aquests es faran com a reptes opcionals a la part final de les etapes.
El servei de Velodrom Bike Tours inclou allotjament en mitja pensió en hotels de 3 i 4 estrelles, furgonetes de recolzament, guies en bicicleta, avituallaments en ruta, servei de fotografia, mallot commemoratiu, trasllat de tornada a Barcelona, entre altres beneficis. El preu total del paquet és de 895 euros, amb descomptes del 10% a grups de quatre participants o més i clients de Velodrom Studio. També, continuant amb la col•laboració amb la Comissió de Cicloturisme, tots els federats amb llicència de la FCC en vigor podreu gaudir d'aquest 10% de descompte.

Queden poques places per cobrir les inscripcions o sigui que us animem a apuntar-vos si no teniu cap altre pla per aquestes dates. Teniu tota la informació a www.velodrombiketours.com/es/eventos/ciclovolta-catalunya-2015.