Terrassa proclama els campions catalans cadets i femenins

17/06/2015

Amb una participació de 66 cadets nois, 9 fèmines cadet, 8 fèmines júnior i 12 fèmines elit es van disputar els Campionats de Catalunya, en un recorregut trenca-cames per carreteres del Vallès  tenint el punt més alt en el pas per Gallifa.
Sortida conjunta dels cadets i les fèmines elit per fer un total de 68 Km. Mentre que les fèmines cadet i júnior ho varen fer més endavant retallant el recorregut en 18 Km.
Fins a Castellar del Vallès el grup va rodar compacte i a partir d’aquí, quan la carretera comença a pujar, el corredor d'Autocars Sagalés (UC Vilanova), Pau Miquel va deixar el grup amb un ritme alt i sostingut, que li va permetre passar per Sant Llorenç Savall amb una avantatge de 43 segons.
Al començar Gallifa, el grup principal es va estirar i van ser companys d’equip de l’escapat qui van trencar el grup reduint la diferència en 15 segons desprès de coronar el port.
Al pas per Sant Feliu de Codines ja es va formar un grup de 3 corredors amb Pau Miquel, Pau Llaneras i Pol Hernández, tots d' Autocars Sagalés (UC  Vilanova) que, amb relleus perfectes, van passar per Sentmenat amb una avantatge de 1m20s.
Per darrera es va formar un grup perseguidor,  on els corredors de Tomás Domingo (CC Sant Boi) i Cicles Morenito (CC Ca N'Anglada) van intentar reduir la diferència i poder disputar la cursa però no ho van aconseguir.
De les corredores elit, destacar la gran cursa de Beatriz Gómez del Morenito Cicles (CC Ca N'Anglada), aguantant el ritme del grup principal amb una pujada espectacular a  Gallifa. Respecte a les fèmines cadet i júnior, Laura Méndez del Tot-Net (PC Nicky's) va demostrar ser la millor en júniors superant en l’últim tram a Esther Villaret que va entrar segona. En cadets, Berta Orozco de Le Boulou va aconseguir imposar-se amb un esprint molt ajustat a Mireia Trias del Catema.Cat - Baix Ter. Totes dues van fer una gran cursa millorant en temps a les fèmines de categoria júnior.