Bona participació a la Copa Catalunya infantil de Vilajuïga

15/06/2015

El Club Ciclista Vilajuïga acollí en aquesta petita localitat de l'Alt Empordà la 7a màniga de la Copa Catalunya infantil, que es desenvolupà en un format diferent degut a les característiques del circuit dissenyat per l'organització, ratoner, però divertit i fàcil, que discorria en gran part pels estrets carrers del municipi. En aquesta prova es van reunir 102 nens de 20 clubs diferents, de gairebé tota la geografia catalana, incloent-hi el francés de Le Boulou.
Alevins i infantils van tenir proves en format semifinals i finals A i B, per donar més facilitat al pas del pilot, mentre que benjamins i principiants van realitzar les proves habituals (cursa en línia i gimcana-esprint). El circuit, amb forma de llaç, feia gairebé 1.300m, era molt planer, tot i que 200 metres abans de meta hi havia una lleugera pujadeta precedida per un gir molt tancat que feia que els nois i noies s'hi haguessin d'esforçar per superar aquest tram.
En alevins i infantils, les 8 curses que es van fer foren molt emocionants, donat que les distàncies eren la meitat del que estan acostumats a fer (per respectar les distàncies màximes per cada dia de cursa) i això feia que des de l'inici es plantegés molta lluita.
Es van lliurar trofeus i obsequis per tots a càrrec del Tinent d'Alcalde, Joan Aguilar, i del nou Regidor d'Esports i President del Club, Jordi Gironès.