La 17 ena Copa Osona de Trial finalitza diumenge

08/06/2015
Trial

La 17 ena Copa Osona de Trial finalitza diumenge

El proper diumenge dia 14 de juny finalitza a Calldetenes la setzena edició de la Copa Osona de Trial, una edició iniciada el passat mes de febrer i que enguany ha comptat amb cinc proves repartides entre els municipis de Tona, Les Masies-Roda, Folgueroles, Taradell i Calldetenes
El circuit de Trial de Calldetenes acollirà la darrera prova del certamen osonenc, un certamen que fins ara compta amb més de dos-cents participants inscrits vinguts d’arreu de Catalunya, d’Andorra així com també de les comunitats d’Aragó i de Madrid. 
La prova de Calldetenes es preveu interessant en molts aspectes, especialment en l’esportiu, doncs existeix una gran igualtat de punts en les primeres posicions. De les dotze categories, en deu encara no se’n coneixen els guanyadors, exceptuant les categories d’elit masculí i de cadet, tant el maresmenc Sergi Llongueras com l’osonenc Martí Aran van obtenir a Taradell els punts suficients per ser-ne els respectius guanyadors matemàtics a falta d’una prova.

Líders actuals

Elit femení: Gemma Abant (Sabadell)
Sènior: Albert Clapes (Artés)
Infantil: Alan Rovira (Castellar del Vallès)
Aleví: Gerard Lladó (Argentona)
Principiant: Hugo Orgaz (La Massana, AND)
Benjamí: Marc Codina (Taradell)
Pre benjamí: Èric Jular (Vallgorguina)
Open verd: Martí Prat (Roda de Ter)
Open blau: Guillem Oliver (Taradell)
Open blanc: Oriol Vargas (Matadepera)

Consultar totes les classificacions: http://www.trialsport.es/arxius/resultats/CO15_G.pdf

A Calldetenes coneixerem també els guanyadors del premis dels patrocinadors 2015, McDonald’s Vic, Òptica Torrents, VamCats i Jubany; així com també els guanyadors del trofeu del Consell Comarcal d’Osona corresponent al millor osonenc.
Les inscripcions es poden realitzar anticipadament al web http://www.trialsport.es/ fins les 24:00h del dimecres  abans de la prova amb un preu de 20€ o bé el mateix dia de la prova amb un preu de 25€.
Pel que fa als horaris, el primer horari d’inscripcions serà de 08:15 a 08:45 per a les categories d’alevins, open blau, open blanc, infantils i open verd sent la sortida a les 09:00.
De 10:00 a 10:30 és el torn per a les inscripcions de les categories cadet, sènior, elit femení i elit masculí, sent la sortida a les 10:30. Finalment d’10:30 a 11:00 hi haurà les inscripcions per a les categories de pre benjamins, benjamins, principiants i open lliure, sent la sortida a les 11:00.
El primer lliurament de premis s’estima pels vols de les 11:30.