Es tanquen les inscripcions per l´estada “Sóc Ciclista”

23/06/2015
BTT

Es tanquen les inscripcions per l´estada “Sóc Ciclista”

En breus dies es publicarà la planificació i horaris de les activitats de la Estada.

 

Durant tres dies de juliol, es celebrarà l’estada “Sóc Ciclista” que vol donar a conèixer les noves obres de la instal•lació del  Velòdrom d’Horta, i fer arribar a tots els nens i nenes la possibilitat de poder gaudir durant  dos dies de totes les modalitats del ciclisme en els nous circuits i en les millors condicions, per treure el màxim profit i diversió de totes les instal•lacions, i l’entorn del Parc de Collserola. Pretenem fomentar el ciclisme entre el més joves, contribuint a la seva formació integral, mitjançant l’esport, el ciclisme en particular i els valors que aquest esport aporta.

Lloc

-Residència Àgora ( 2 nits)
-Velòdrom d’Horta
- Parc de Collserola.

Dies: 13, 14 i 15 de juliol
Entrada: Acollida a la Residència Àgora el dilluns, dia 13,  de les 18h a 20h  del vespre.   Passeig dels Castanyers, 21, 08035 Barcelona, Ronda de Dalt sortida núm. 4.
Sortida: el dimecres 15 de juliol, a partir de les 18h tarda

Qui s’hi pot inscriure?

Obert a nens i nenes dels 11 als 14 anys (alevins i infantils nascuts 2001,02,03 i 04),  en possessió de la llicència federativa i que els hi agradi anar en bicicleta, conèixer noves modalitats del món del ciclisme, aprendre noves tècniques  i viure grans experiències amb i sense bicicleta. Places limitades a 30 inscripcions.  Es tancaran a l’arribar a les 30 places, data límit 5 de juliol.

Activitats

Durant l’Estada coneixeran totes les modalitats del ciclisme: BMX, Trial, BTT, Ruta i Pista. No tot serà bici al campus, tindran  xerrades tècniques i formatives, alimentació i nutrició, estiraments, classes de mecànica, jocs recreatius i visites de corredors professionals. Totes les activitats estaran supervisades i dirigides per tècnics de la FCC.

Que cal portar?

El primer dia de l’Estada, durant l’arribada cada nen/a ha de presentar la documentació personal (DNI, Catsalut i llicència Federativa) i Autorització pares.
Casc i guants obligatoris per realitzar les activitats. Bicicleta de competició de la que el nen/a disposi. Tindrem bicicletes de totes les modalitats perquè tothom pugui fer totes les activitats.

Obsequi i record “Sóc Ciclista”

Tots els nens i nenes que hauran participat a l’Estada, rebran un obsequi-record.
Després de ser avaluats per cada tècnic  i havent completat correctament totes les modalitats de Ciclisme de l’Estada, rebran un Diploma de la FCC, “Sóc Ciclista”

Inscripcions i preus

El cost de l’Estada, per a tots els nens federats, està subvencionat en un 60% per la Federació Catalana de Ciclisme, quedant el preu de la inscripció en 60 euros per nen/a.
Caldrà omplir el FORMULARI d’INSCRIPCIÓ i realitzar transferència de 60 euros al compte de La Caixa:
2100 2895 78 0200088775, indicant “ESTADA” i nom i cognom de l’esportista.