La Volta Ciclista a Tarragona torna de divendres a diumenge

03/06/2015
Carretera

La Volta Ciclista a Tarragona torna de divendres a diumenge

Aquest matí ha tingut lloc a l’Ajuntament de Reus la presentació de la 53a. edició de la Volta Ciclista a la Província de Tarragona. L’acte i el torn de paraules ha anat a càrrec del regidor d’esports de la ciutat, Sr. Miquel Domingo i del responsable de la volta Sr. Joan Carles Ferran.
La volta s’inicia aquest pròxim divendres 5 de juny amb una etapa nocturna de 75 km. a la població de Vila-seca, el dissabte tindrà lloc la segona etapa de 101 km. amb sortida i arribada al barri del Serrallo de Tarragona, amb el Coll de l’Illa i l’Alt de Pont d’Armentera. Per acabar, diumenge 7 de juny es disputarà la tercera etapa amb sortida i arribada a Reus de 89 km. i amb el Coll de la Batalla que s’haurà que pujar en dues ocasions.
A més de la classificació general els ciclistes disputaran el lideratge de les metes volants, els esprints especials, el premi de la muntanya, la regularitat, el millor ciclista provincial i la classificació per equips. A hores d’ara l’inscripció ja està tancada amb la participació de 160 ciclistes.