La Copa Catalunya infantil continuà a Sant Boi

25/05/2015

El Parc Ciclista Sant Boi va tornar a ser escenari d'una prova de la Copa Catalunya infantil, en aquesta ocasió en format de cronogimcana, la mateixa jornada que a Catalunya es decidien els campions catalans de contrarrellotge. El Club Ciclista Sant Boi va ser l'encarregat d'organitzar aquesta prova, que va comptar amb la participació de 70 joves ciclistes (15 de les quals nenes) de 18 clubs diferents, que es va convertir en la més nombrosa des de que es fan les cronogimcanes.
Tot i que les contrarrellotges es coneixen com la prova de la veritat, en una cronogimcana són les 11 zones d'habilitat les que reben aquest calificatiu, ja que les penalitzacions que tenen al darrere poden fer variar la classificació final a favor dels més curosos.