Gran participació a la Copa Catalunya infantil de Sant Joan Despí

20/05/2015

Un total de 113 nois i noies d'entre 4 i 14 anys van participar a la cinquena prova de la Copa Catalunya infantil que va organitzar el Club Ciclista Sant Joan Despí, al costat del Parc de la Fontsanta d'aquesta localitat del Baix Llobregat, el passat dissabte 16 de maig per la tarda. La prova discorria en un circuit de 900m de llarg que es caracteritzava per tenir una rampa en la recta de meta que els corredors i corredores havien d'afrontar; d'aquesta forma es va poder veure una demostració d'esforç i coratge en tots els participants.
Com és habitual des de la passada temporada, totes les categories van disputar 2 proves amb sistema d'Omnium; benjamins i principiants cursa en línia i gimcana-esprint, i alevins i infantils cursa en línia més una contrarellotge individual.