La Tramun arriba aquest diumenge

22/05/2015
BTT

La Tramun arriba aquest diumenge

La Tramun afronta aquest diumenge, dia 24, la seva dissetena edició  amb sortida a Hostalets d’en Bas, i un recorregut de seixanta-cinc quilòmetres amb un desnivell positiu de 2.000 m i un descens de 2.400 metres acumulats.  Pura adrenalina i un repte pel biker, que afronta una prova de llarg recorregut en que es necessita un alt nivell físic i tècnic. Un repte personal que atrau els més experimentats.
El recorregut de La Tramun comença a Hostalets d’en Bas per anar cap a les Roques Encantades,  des d’allà  al Coll de Condreu per seguir cap a l’ermita de Sant Pere Sacosta. Després s’ha condicionat un camí antic, el de Malpás per a poder seguir cap a Sant Feliu de Pallarols i d’aquí tirar cap a les Gorgues de Cogolls (a Les Planes d’Hostoles). Un corriol nou d’aquesta edició va a petar al Coll de la Portella. Aquest recorregut, d’uns vint-i-vuit quilòmetres s’ha estat creat de nou per aquesta edició.
Des d’aquí se segueix cap a l’Hostal d’en Fang, en que podríem dir que ens trobem a mitja cursa i on hi ha l’inici de La Tramun 30. A partir d’aquí es puja al Castell d’Ases, passant per Santa  Brígida, després Santa Elena, Sant Roc de la Barroca i baixar cap a Les Serres. Seguidament, tots són corriols fins a Vil•lana i des d’aquí fins a Salt ja és un trajecte més descansat, seguin els camins per bicicletes.
Al llarg del circuit els ciclistes trobaran set punts d’avituallament en els que podran recuperar forces.
Desprès de les tres primeres puntuables, Lluçanès Feréstec, Noguera BikeRace i La Romànica, l’Open Gran Fons, el circuit de marxes de BTT de llarga distància, continua amb aquesta 17ª edició de la Tramun.

Tot el calendari i la informació de l’Open Gran Fons  a http://www.ciclisme.cat/, al banner Gran Fons BTT.