Sergi Llongueras i Gemma Abant, campions de Catalunya de trial

21/05/2015
Trial

Sergi Llongueras i Gemma Abant, campions de Catalunya de trial

Una nova edició dels Campionats de Catalunya de Trial FCC s’han disputat aquest diumenge dia 17 de maig a Sant Julià de Vilatorta (Osona). L’entorn de l’Hotel Mas Albareda, just al costat de la zona esportiva, ha estat l’indret per a la disputa de la prova més important de l’any dins el calendari de la Federació Catalana de Ciclisme. Un total de cinc zones on els participants han hagut de realitzar tres voltes han configurat el tècnic traçat de la prova.
Sergi Llongueras s’ha convertit en el nou Campió de Catalunya en la categoria d’elit masculí en una prova molt ajustada amb Rafa Tibau. Els dos han finalitzat la primera i segona volta amb igualtat de punts, 23 en total, tenint per davant una tercera volta decisiva. Llongueras ha fet una inigualable tercera volta amb només 2 punts pels 5 de Tibau, obtenint així la medalla d’or i desbancat a Tibau, guanyador de les dues últimes edicions. La medalla de bronze ha estat per Pol Tarrés amb una puntuació total de 37 punts.
Gemma Abant no ha tingut rival i ha dominat de principi a fi la prova d’elit femení. Amb 8, 5 i 3 punts a cada volta respectivament ha revalidat el títol de Campiona de Catalunya obtingut l’any passat. La segona posició ha estat a l’aire fins gairebé el darrer moment. Per una banda Lúa Vizcaíno amb 16 i 15 punts a cada volta i per l’altre Alba Hidalgo amb 15 i 19 s’ho jugaven tot a la tercera i última volta. Vizcaíno ha marcat una millor volta amb 8 punts, assegurant-se la plata, pels 12 d’Hidalgo que ha completat el podi penjant-se el bronze.

Els Campions de Catalunya de les altres categories han estat:

Júnior: Eloi Palau (Viladrau)
Cadet: Domènec Lladó (Argentona)
Infantil: Toni Guillén (St. Feliu de Codines)
Aleví: Alan Rovira (Castellar del Vallès)
Principiant: Martí Cros (Vallgorguina)
Benjamí: Joan Fusalba (Esparreguera)

Per ampliar informació, veure resultats i fotos:
http://www.trialsport.es/resultat_competicio_trial/campionats-de-catalunya/164/ca#.VVmWS_ntlBc

Veure impressions dels Campions:
https://www.facebook.com/video.php?v=10153950831807366