Ordre de sortida per categories al Campionat de Catalunya Ruta Contra-rellotge Individual

20/05/2015
Carretera

Ordre de sortida per categories al Campionat de Catalunya Ruta Contra-rellotge Individual

Ordre de sortida per categories al Campionat de Catalunya  Ruta  Contra-rellotge Individual

Tots els llistats amb els horaris de sortida per categories es poden consultar a la pàgina web http://www.ciclisme.cat/ a l’apartat Calendari properes curses, a l’enllaç:
https://www.ciclisme.cat/carrera.php?id=6527

Recorregut  Circuir llarg   (24,5 km) categories i ordres de sortida a partir de les 9:00 h
1) Sub’23     2) Elit   

Recorregut  Circuit  mig    (18,5 km), categories i ordres de sortida, a partir de les 10:00 h
3)  Junior    4) Master 30    5) Tandem    6) Master 40    7) Ciclisme adaptat    8)  Master 50    9)  Fèmina Elit  10) Handbike 

Recorregut Circuit curt   (9 km), categories i ordres de sortida, a partir de les 13:00 h
11) Cadets   12) Master 60   13) Fèmines Junior   14) Fèmines Cadet  

Dades d´ interés

Ordre de sortida:   L’ordre de sortida s’ha determinat per sorteig, dins de cada categoria, excepte els classificats en els primers 10 llocs de les classificacions actualitzats a 18 de maig al Ranking català de carretera de les diferents categories, que sortiran en els últims llocs. 
Dorsals i Bicixips:  Recordem que els participants hauran de portar el dorsal que tenen assignat per a tota la temporada i el bicixip corresponent.   Només és obligatori un dorsal.  Els participants que han sol•licitat dorsal i bicixip a la  inscripció anticipada on-line se’ls hi lliurarà a partir de les 8 h i fins a 60 minuts abans de la seva sortida.            
Abans de la sortida:   El ciclista es presentarà, amb la llicència i el DNI, com molt tard 30 minuts abans de la seva hora de sortida, per signar el full de control.  El control de la bicicleta fins a 15 minuts abans de la seva sortida.
Zona Sortida/Arribada:   La sortida serà a la Rambla Pau Casals de El Morell.  Recomanem a tots els participants que arribin amb temps suficient a l’àrea de sortida.
Vehicles assistència tècnica:  Només es permetran els vehicles seguidors, amb un responsable en possessió de llicència de tècnic (director esportiu, mecànic, entrenador, monitor etc...)
Protocol: El pòdium d’entrega de medalles i mallots per a les categories  Elit i Sub’23 es realitzarà a les 11 hores.    El pòdium de la resta de categories es realitzarà a les 14 hores aproximadament.


Informació prèvia

La població d´ El Morell serà escenari el pròxim dissabte 23 de maig del Campionat de Catalunya CRI, l’inici de la prova serà a les 9 de matí des de la Rambla Pau Casals amb arribada al mateix lloc. Hi haurà 3 recorreguts segons categoria.

Recorreguts previstos

24,5 km. a  partir de les 09.00 h. per  a Elit i Sub23
18,5 km. a partir de les 10.25 h. per Tàndem,  Handbike, Júnior, Màster 30, Màster 40, Màster 50, Ciclisme Adaptat i Fèmina Elit
A partir de les 12.50 h. sortiran les categories de Cadet, Màster 60, Fèmina Júnior i Fèmina Cadet.

Les inscripcions on-line estaran obertes a http://www.ciclisme.cat/ fins al dijous 21 de maig a les 24:00 h., l’endemà es publicarà el llistat amb l’ordre de sortida per a cada categoria a la mateixa web. De cara al protocol del campionat es realitzarà un pòdium a les 11.00 hores per a Elit i Sub23 i la resta de categories a partir de les 14.00 hores.

Per a més informació del campionat (recorregut, plànol, track, informació tècnica) podeu accedir a http://www.ciclisme.cat/ - calendari properes curses -.