Ranquing català de trial abans dels Campionats de Catalunya

14/05/2015
Trial

Ranquing català de trial abans dels Campionats de Catalunya

Els imminents Campionats de Catalunya de Trial 2015, que es disputaran el 17 de maig a Sant Julià de Vilatorta (Osona), es presenten interessants tenint en compte l’actual rànquing FCC.Els Campionats es disputen a l’equador de la temporada i fa difícil pronosticar quins seran els nous campions absoluts masculins i femenins.
En elit masculí el favorit, a priori, és l’actual campió, Rafa Tibau. Tibau és vuitè en la classificació FCC. La temporada per Tibau va començar tard i només ha pujat en una ocasió al podi i va ser amb un primer lloc. Els rivals no ho posaran gens fàcil. Sergi Llongueras amb 106 punts encapçala la primer posició, té dos primers llocs i en cap de les sis proves ha baixat del podi. En segona posició hi trobem a Pol Tarrés que acumula 77 punts. Els millors resultats per Tarrés han estat dos segons i ha causat baixa en una prova. En tercer lloc i amb 62 punts hi ha Joan Torres que malgrat no obtenir cap podi manté una bona regularitat al llarg de les sis proves Més avall a la classificació hi tenim els juniors Jordi Araque i Eloi Palau, cinquè i sisè respectivament, que enguany també han pujat en alguna ocasió en el podi.
En elit femení i en primera posició tenim a Carla Caballé. Caballé acumula un primer lloc, quatre segons i un tercer fent un total de 103 punts. L’actual campiona, Gemma Abant, està marcant grans diferències a cada prova respecte les seves rivals i és la principal favorita pel títol; porta guanyades quatre proves, en una va finalitzar segona i en una altre no va participar-hi. Alba Hidalgo és tercera amb tres terceres posicions com a millor resultat. En quarta posició hi tenim a Lúa Vizcaino que va ser absent a inici de temporada, malgrat això però s’ha mantingut sempre en posició de podi en les quatre proves on ha participat.

Per veure la classificació complerta: https://www.ciclisme.cat/clasificaciones/2015/FCC15_R.pdf