La selecció catalana pren part a la Copa Europa BMX de Messigny Vantoux (França)

11/05/2015
BMX

El passat cap de setmana 1,2 i 3 de maig, a la localitat francesa de Messigny Vantoux, es va celebrar la tercera i quarta ronda de la BMX European CUP 2015.Un total de 21 corredors espanyols hi van participar dels quals 17 eren catalans i 8 van representar a Catalunya participant amb la samarreta de la Selecció Catalana.

Resultats

Cal destacar la fantàstica primera posició de Griselda Artigas i remarcar que és la actual líder de la classificació Europea amb 71 corredores de la seva categoria de 13-14 anys.
Mariona Calvis  va passar les rondes eliminatòries, els quarts de final i es va quedar en semifinals.
Gabriel Avellaneda, va superar les eliminatòries i següents rondes, i es va quedar a quarts de final.
Marc Roman  va passar les primeres rondes eliminatòries i es van quedar a vuitens de final.
Saul Conde va passar les eliminatòries i la seguen ronda quedant a 1/16 de final.