El Memorial Josep Maria Pont gaudeix d´ una nombrosa participació

28/04/2015

Aquest dissabte, es va celebrar una interessant matinal de ciclisme a La Cellera de Ter, organitzada pel CC Esprint, dintre els actes de les Festes del Roser amb el nom de Memorial Josep Maria Pont, tot recordant la seva tasca pel ciclisme.
La prova fou part de la Copa Catalana i valgué com Campionat Gironí disputant-se en dues curses pel mateix circuit de 70 km. La primera l´ han disputat els màsters i noies amb uns 140 corredors que han sortit des de La Cellera per continuar per Bonmati, Anglès, Santa Coloma de Farners, Sant Hilari Sacalm i el llarg port de 25 quilòmetres, i posterior descens cap a Anglès. Sis corredors van aconseguir  agafar un minut per disputar la victòria. El garrotxí Santi Sala fou  el més ràpid i guanyador absolut de la cursa.
La segona cursa fou per júniors a la mateixa ruta amb uns 70 participants. Un grup de 14 corredors va deixar a la resta i es va presentar a l' arribada. Albert Camps guanyà un esprint espectacular, aconseguint la victòria absoluta seguit de Sergi Sales i Jose Madrigal.
La cursa també era Campionat Gironí. El corredor Junior de Palafrugell Joel Nicolau es el líder de la Copa Catalana. L' alcalde Josep Serrallonga va presidir el lliurament de premis de les dues curses disputades.

Cursa Masters

Mas 40: Santi Sala,Sergi Sales, Jose Madrigal
Mas 50: Santi Salavedra, Julia-Carles Quilez, Narcis Riembau.
Mas 60: Cristobal Maya, Juan Jose de Dios, Enric Manonelles.
Femines: Lorena Llamas, Anna Espuña.
Equip: C E Bike Girona.
Campions Girona: Mas 40- Santi Sala, Mas 50- Narcis Riembau, Mas 60- Francisco Miguel.