Les grans clàssiques tornen amb Òdena

20/04/2015
Carretera

Les grans clàssiques tornen amb Òdena

Aquest diumenge es disputarà el G.P. Odena, tercera puntuable del calendari de les Grans Clàssiques Elit. La cursa, organitzada per la Unió Ciclista Igualadina, tindrà la sortida a la localitat d’Odena, a les 9:45 h per completar un recorregut de 141 qm per les comarques de l’Anoia i la Segarra.
La participació es oberta a les categories Elit, S’23 i Màster 30  amb les inscripcions obligatòries on-line obertes fins el dijous 23 a les 24 h.
Les classificacions generals de les Grans Clàssiques, després de les dos curses de Sabadell del passat mes de març, estan encapçalades, a la categoria Elit, per Sebastian Mora (Atika Safirfruits), Ivan Martinez (Mutua Levante) i Adrà Moreno (Velosure) i a la categoria S’23, per  Ruben Martinez (Compak), Ruben Montoya (Mutua Levante) i David Calmaestra (Lizarte).
La classificació general del Ranquing Màster 30, després de la cursa d'Amposta, està encapçalada per Antonio Miquel (CC Palafrugell),Miquel Escolà (Bicipark Reus C.E.)i Hector Abad (Berria Racing Team Cat)