Tres proves ciclistes al cap de setmana gironí

24/04/2015
BTT

Tres proves ciclistes al cap de setmana gironí

MEMORIAL JOSEP MARIA PONT A LA CELLERA DE TER

La Cellera de Ter celebra aquesta setmana les Festes del Roser i el CC Esprint organitza el tradicional Memorial Josep Maria Pont, puntuable per la Copa Catalana que es disputarà el dissabte el matí amb dues curses de carretera. La primera serà pels masters 40, 50, 60 i Femines Elit sortint a les 9 h del matí amb el recorregut de 70 km La Cellera, Sant Julia, Bonmati, Angles, Sta Coloma, Sant Hilari, Osor, Angles i La Cellera. A les 11h sortiran els júniors que faran la mateixa ruta. En aquesta emotiva matinal de Ciclisme també es disputaran els Campionats Gironins.

COPA CATALANA DE PROMOCIÓ DE BTT I LA MARXA DONABIKE A VILAJUÏGA

El CC Vilajuïga ja té a punt un emotiu dia de ciclisme per aquest dissabte a la tarda amb dues proves de BTT. La primera serà a les 16h amb la Copa Catalana Infantil amb diferents proves pels nens i nenes. A les 17'30h es celebrarà  la Marxa Dona Bike exclusivament per a noies que tindrà dues rutes de 11 i 22 km per escollir en els bonics paratges de les rodalies de Vilajuïga amb tots els encants del Alt Empordà, i de cloenda, un bon berenar.

CAMPIONAT DE CATALUNYA UNIVERSITARI BTT I L' OPEN CÀRNIQUES CELRÀ A BLANES

La tercera del Open BTT Càrniques Celrà, que es disputa diumenge a la Ciutat Esportiva de Blane,s tindrà l' encant afegit doncs serà també Campionat Universitari BTT per federats i no federats per iniciativa de la Universitat Oberta de Catalunya i la FCC. La prova serà amb el format normal des de Prebenjamins fins a Mastes que tindrà circuits de 10km, i per la Promocio de 2000 mts i 500 mts, la primera cursa serà a les 9'30h i per els nens i nenes 11'30h