Avià obre la Copa Catalana de Descens

09/04/2015
DHi

Avià obre la Copa Catalana de Descens

El proper cap de setmana 18 i 19 d’Abril comença la DVO Downhill Cup puntuable per la Copa Catalana de Descens 2015 a Avià. Cursa organitzada pel Avià Descens Team.
Es tracta d’un circuit ràpid, tècnic, molt treballat i sobretot, molt divertit, amb una arribada amb uns salts espectaculars, que farà gaudir tant als participants com al públic. La sortida tindrà lloc al Pla de Coforb a la cota 1025m i l’arribada serà al circuit de motocross Els Arbres Blancs a cota 730m, on hi haurà el paddock i les carpes de corredors i sponsors. Es tracta d’una cursa inscrita al calendari internacional UCI, clase C2.
Les inscripcions poden fer-se a través del web de la Federació Catalana de Ciclisme (https://www.ciclisme.cat/carrera.php?id=6661) fins el proper dimecres 15 d’Abril a un preu de 35€ o 45€ si es fa presencialment a la cursa. Per poder participar cal estar federat.

Horaris

Dissabte 18 d’Abril
Entrenaments de 10h a 14h i de 15.30h a 18.30h

Diumenge 19 d’Abril
Entrenaments de 8h a 9h
Primera mànega a les 10h
Segona mànega a les 12h

Al finalitzar la segona mànega es farà el lliurament de premis i podis amb els 5 primers de cada categoria. Tots el participants tindran obsequis dels patrocinadors i una samarreta per part del club organitzador a cada inscrit en el moment de recollir el dorsal. Abans del podi també hi haurà sorteig de material entre els corredors/es presents.
Podeu seguir tota la informació al web oficial http://www.dvodownhillcup.com/, al facebook www.facebook.com/infodh o al facebook del club www.facebook.com/AviaDhTeam
Aquesta competició es posible gràcies al suport de DVO, Stihl, GoPro, The Bike Village, MBA, la Federació Catalana de Ciclisme, Leatt, Squirt, Faster Wear, MSC, Wallride Magazine i Blink Studio