Tot preparat pel debut de l´ Empordà Extrem BTT

08/04/2015
BTT

Tot preparat pel debut de l´ Empordà Extrem BTT

La prova de BTT per etapes que neix enguany a les comarques gironines, l´ Empordà BTT Extrem ha tancat el període d'inscripció aquest diumenge amb la confiança de comptar amb més de 65 empreses i institucions que donen suport a l' esdeveniment conscients de la magnitud que suposa per a la zona, així com amb pràcticament 200 inscrits fins al moment.
La Empordà BTT Extrem neix per ser una prova on puguin compartir camins i corriols tant professionals del  MTB  com aficionats, essent aquests darrers més del 90% dels participants, i per a qui realment esta pensada la prova com  també per a qui s’han dissenyat els diferents recorreguts.
La prova, gracies a aquestes nombroses col•laboracions, ofereix molts serveis inclosos amb el preu de la inscripció, com el dinar de dissabte en restaurant, una botifarrada de cloenda, fisioteràpia, mallot exclusiu, un ampli equip mèdic, sorteig de productes, un atractiu Welcome Pack a més a més dels serveis habituals.
Per altre banda, l´ organització de la prova també dona la opció de disputar només la 3a etapa, amb sortida i arribada a Vulpellac i un recorregut de 87km i 2600m de desnivell.