Dilluns continua l´ Open BTT Gironí Càrniques Celrà

02/04/2015

El proper dilluns dia 6 Festa de Dilluns de Pasqua, la majoria de "bikers" estarà a Sant Joan les Fonts per disputar la segona puntuable de l´ Open BTT Gironí Càrniques Celrà per un circuit de 10 quilòmetres pels grans i dos quilòmetres per la promoció i 500 metres pels més petits.
La primera cursa sortirà a les 9'30h amb els Elits primer, seguit de la resta cada 3 minuts fins els nens i nenes Infantils que faran 1 volta, i a les 11'30 h serà el torn de la Promoció que podran fer les inscripcions fins 30 minuts abans de cada cursa, els tres primers de cada categoria tindran premi i obsequi per tothom i de cloenda botifarrada. Cassà de la Selva va inaugurar el circuit amb una participació que va superar els 300 corredors amb uns 150 nens i nenes seguint el camí de la promoció Infantil, i en Elit va guanyar  i es el primer líder Umbert Almenara i en Femines Miranda Agusti. El coordinador és el campió olímpic Carles Torrent.