Pasqual Canals guanya el Down Urban Barcelona

29/03/2015
DHi

Pasqual Canals guanya el Down Urban Barcelona

El Down Urban Barcelona ha certificat el gran moment de forma de Pasqual Canals del Intense-GoPro que ha aconseguit una ajustada victòria en el descens urbà de la capital catalana. Davant el nombrós públic que s'ha congregat als obstacles del vertiginós circuit que unia l’Estadi olímpic amb la Font Màgica de Montjuïc, Canals ha aconseguit imposar-se amb un registre d'1:14:456 a Pol Romero (Ravetbike-Giant) i Ernest Adalid (CC Vilassar de Mar) en una gran segona mànega molt igualada ja que els tres decenders han quedat separats per menys de mig segon.
La primera mànega del Down Urban Barcelona l'ha dominat Pol Romero seguit de Pasqual Canals i Ernest Adalid i deixava molt obert el descens de cara a la segona mànega. A la baixada definitiva Canals ha imposat la seva classe i s’ha pogut treure l'espina de l'edició 2014 del Down Urban Barcelona en què va ser tercer, En categoria femenina les dues mànegues les ha dominat Viktoria Giménez del Intense Angles amb un crono de 1:30 :733 mentre que Carla Adalid ha aconseguit la segona posició. En la modalitat Tàndem la victòria ha estat per Bayonas i Gutiérrez.
La part més emocionant, espectacular i esperada pel públic del Down Urban Barcelona és el Down Dual en què els 16 millors descenders es repten a eliminatòries fins a coronar a més ràpid en el descens cos a cos. Pasqual Canals també s'ha imposat en aquesta modalitat demostrant que és un descender molt a tenir en compte aquesta temporada.
El Down Urban Barcelona era una de les activitats destacades de la Festa Sobre Rodes que l'Ajuntament de Barcelona organitzava a les Fonts de Montjuïc i que juntament amb les competicions de bike trial i l'arribada de l'última etapa de la Volta a Catalunya de ciclisme, ha congregat a milers d'espectadors als voltants de l'Avinguda de Maria Cristina.

Text d´ Ocisport
Font fotografia: Francesc Lladó