Triple cita al cap de setmana ciclista gironí

20/03/2015
BTT

Triple cita al cap de setmana ciclista gironí


Una de les novetats amb mes èxit en el BTT son les proves d' Enduro que a Girona en principi tres curses  estant programades, Campionat de Catalunya inclòs, i aquest diumenge, el CC La tribu BTT de Forallac  organitza als paratges de Fitó la primera prova amb diferents trams cronometrats de Les Gavarres amb varietat de rutes que cal esser un bon expert per assolir un bon paper al final de la prova. Les sortides es faran a les 8 del matí al carismàtic Fitó, i al dissabte a les 15 hores i relacionat amb la seva escola de ciclisme, els nens i nenes tindran una prova fàcil per promocionar l' Enduro. La Festa de Cloenda es portarà a terme al Cau dels Pins de Sant Climent de Peralta amb un dinar popular i lliurament de premis i obsequis.
   
XII MARXA DE BTT DE SANT JORDI DESVALLS.

Diumenge, Sant Jordi Desvalls acollirà la XII edició de la Marxa de BTT que organitza el Club Ciclista local de Sant Jordi i que ha preparat una lluïda matinal amb rutes de 30 i 20 km amb molts camins divertits de corriols escollits per les Boreres de Diana i rodalies del Baix Empordà, i a la tornada, lliurament de una botifarrada, un sorteig i obsequis de record, la sortida es farà al Pavelló Municipal a les 9 del matí.

MARXA DEL SURO BTT FEMINA A PALAFRUGELL 

La passada temporada es va crear amb èxit el circuit de les marxes de BTT Donabike exclusiu per a noies amb varies proves a Girona, i aquest diumenge el CC Palafrugell posa fil a l' agulla amb l' inauguració de la Marxa del Suro que tindrà dues rutes de de 20 i 13 km per escollir i que tindrà la sortida al Bar Can Girbal de la Plaça Nova a les 10 del matí, es farà lliurament de una samarreta tècnica i esmorzar a totes les Femines.