Es presenta el Ca n´ Anglada

19/03/2015
Carretera

Es presenta el Ca n´ Anglada

Ca n'Anglada va acollir aquest diumenge la presentació del projecte de formació de CC Ca n'Anglada Cicles Morenito i tots els seus equips. L'acte va comptar amb la presència del regidor d'esports Alfredo Vega així com també dels regidors Pedro Domínguez i Cristina Valverde, i del VicePresident de la Federació Catalana de Ciclisme, Joaquim Vilaplana i representació dels patrocinadors Cicles Morenito i Manflex.
L'acte va començar amb un passi de vídeo previ als parlaments de les autoritats on el president del club, Enric Vilanova, va demanar la protecció del col•lectiu ciclista a les carreteres tot recordant el marge lateral de seguretat d'1,5M. que cal respectar en avançar-los. Dani Moreno, de Cicles Morenito, va encoratjar l'entitat a continuar la seva incansable tasca formativa i a desitjar els millors resultats esportius.
Els petits prebenjamins Ivet Alcaraz i Marc Monserrate van obrir la desfilada dels 58 ciclistes que formen el planter, finalitzant la desfilada la ciclista d'èlit Alejandra Roca. Els tècnics responsables seran Xavi Alcaraz i el propi Enric Vilanova en ciclisme infantil, Nicolás Calmaestra a cadets i Jose Maria Moreno a fèmines. Com ja és tradició, un petit aperitiu i les fotos oficials van cloure l'acte amb la general satisfacció de pares, amics i familiars així com de patrocinadors.