Umbert Almenara domina a l´ inici del Càrniques Celrà

17/03/2015
BTT

Umbert Almenara domina a l´ inici del Càrniques Celrà

Uns 350 amants del BTT han acudit a l' inauguració del Càrniques Celrà, amb uns 150 nens i nenes que deixa clara la remuntada i la seva promoció. Tot amb la novetat del xip per un millor control informàtic i les inscripcions on-line.
La prova organitzada pel Club Ciclista Cassa s´ha portat a terme amb un reconegut alt nivell en els diferents circuits amb un de llarg de 10 quilòmetres, molt divertit i variat per camins de cabra, pista i corriols que ha dominat l´ elit bisbalenc, Umbert Almenara, des de la primera volta, seguit de Sergi Oller i Ramon Lozano.
A la segona cursa primers foren Christian Collados, Albert Oller, Ramon Asgleyas i David Ramon, el millor júnior. En dues voltes, domini del veterà 40 Jordi Ruiz, seguit de Santi Martinez i el Cadet Jordi Ramon tercer. La primera noia fou Miranda Agustí, qui ha tornat ha competir.
Les curses de promoció tenien circuits de 2000 i 500 metres molt acollidors de corriols per gaudir de la matinal que van fer voltes segons categories. I com a cloenda, lliurament se samarreta tècnica, obsequis, premis i una botifarrada. Als premis han participat representants de l´ Ajuntament, Càrniques Celrá, La Caixa i el CC Cassà. La propera serà el 6 d' Abril a Sant Joan les Fonts. Salutacions Cordials Delegació de la FCC a Girona.

Primers classificats

Tres voltes: Umbert Almenara, Sergi Oller, Ramon Lozano.
Tres voltes: Christian Collados,Albert Oller, Ramon Asgleyas.
Dues voltes: Jordi Ruiz, Santi Martinez, Jordi Ramon.
Fe Elit: Miranda Agusti,Aleksand Nezhovorova, Mariona Catedra.
Fe Junior:Silvia Roura, Mariona Costa.
Fe Cadet: Berta Orosco, Mireia Trias, Lidia Fuentes.
Infantils: Pau Costa, Genis Lloreta, Alex Luis.
Alevins: Eudald Fabrellas, Unai Bargo, Nil Sola.
Principiants: Arnau Font, Pau Arteman, Dylan Maldonado, Zaira Boter, Laia Bosch, Laia Gandin.
Benjamins: Roc Cubi, Arnau Checa, Unai Girones, Lidia Belmonte, Teia Codinach, Noa Escribano.
Prebenjamins: Marti Comas, Ot Felix, Omar el Aiouchi, Iria Girones, Maria Recio.