Es celebra la marxa BTT Trencapins

09/03/2015
BTT

El passat dia 1 de març vam celebrar la desena i última marxa BTT Trencapins de Fontcoberta. Com és habitual, hi havia dos recorreguts, un de 30 km de dificultat considerable i  un altre de 15 km aproximadament, d'estil més familiar. Un total de 113 corredors van iniciar la cursa; ho considerem una bona xifra ja que hi havia altres curses el mateix dia i una duatló a Banyoles.
La marxa va transcórrer amb tota normalitat, sense cap problema ni accidents greus. Els corredors van arribar a la fi de la ruta ben contents pel recorregut; els va agradar molt encara que fos una mica dura al començament, comentaven que es van sentir ben atesos pels col•laboradors que teníem pels camins perquè no es perdessin i no hi haguessin problemes en encreuaments amb vehicles, també van anar bé els avituallaments...  A l'arribada els esperaven amb alegria la resta de col•laboradors, amb les botifarres d’en Toni a punt de servir amb el pa amb tomàquet, vi i un xarrup de ratafia.
D'anècdotes de la marxa n'hi ha hagut algunes, com cada any, però aquesta vegada destaquem la de la Cristina, una corredora del nostre municipi, que no va poder acabar la cursa en bicicleta perquè va tenir la mala sort que aquesta se li va espatllar, però, tant si com no, ella la va voler acabar: va deixar la bici i se’n va anar a  peu a acabar el recorregut.