L´ Open BTT Càrniques Celrà comença diumenge vinent

12/03/2015
BTT

L´ Open BTT Càrniques Celrà comença diumenge vinent

El Club Ciclista Cassà  ja ho té tot apunt per celebrar aquest diumenge dia 15 la inauguració d´ un dels campionats de referència de ciclisme de muntanya per la seva reconeguda tasca de promoció des de fa més de 20 anys i que aquest any seguirà el camí traçat  també amb curses Infantils.
L' Open BTT Càrniques Celrà tindrà 6 proves puntuables amb alguna novetat com seran els xips incorporats a les plaques dorsals per un millor control i les inscripcions on-line a www.ciclisme.cat. Per altra banda es recupera el clàssic recorregut de 10 km sense cap cim a destacar pro serà un trencacames constant i amb molts corriols divertits pels paratges del Puig de les Miloques o la Resclosa de Can Vilallonga. Per la Promoció han preparat dos circuits de 500 i 2000 metres.
Per participar caldrà llicencia de competició o cicloturisme amb revisió mèdica. Les sortides es faran al Parc de Bombers a les 9'30h i 11'30h pels nens i nenes. Com a cloenda es lliurarà una samarreta tècnica a tots, obsequi per la Promoció, premis en metàl•lic pels primers de cada categoria. La prova és puntuable pel Rànquing de la FCC. Una suculent botifarrada tancarà l' esperada matinal de BTT.