Vilajuïga acull una prova de resistència BTT el proper 28 de març

08/03/2015
BTT

Vilajuïga acull una prova de resistència BTT el proper 28 de març

El proper 28 de març de tindrà lloc a Vilajuïga una prova de resistència en BTT, prova per equips o individual de categories masculí, mixt i femení que es disputarà a la localitat de l’Alt Empordà que s’estrena com entitat organitzadora en aquest tipus de proves però que hi ha un llarg historial en quan a organització de proves de BTT, carretera I enduro.  L’horari de la prova serà de 15:30 a 19:30h de la tarda, amb un divertit circuit d’uns 3km de llargada i on els equips hauran de donar el màxim de voltes possibles.
Aquesta prova es disputarà a la tarda però el matí es desenvoluparà la prova per categories de pre-benjamí fins infantils, en equips de 2 a 3 participants I de categories masculí, femení i mixt. Tanmateix aquesta prova s’organitza perquè el club s’ha convertit en un referent a l’Alt Empordà en el ciclisme de base i la seva inquietud cap a les activitats destinades als nens/es amb la bicicleta.
Recordar que el CC Vilajuïga tira endavant aquesta escola de ciclisme des de gener de 2013 i que el seu creixement des de llavors ha estat excel•lent.