Es celebra la primera Marxa GAVARRES BTT a Calonge

02/03/2015
BTT

Es celebra la primera Marxa GAVARRES BTT a Calonge

Aquest passat diumenge 1 de Març es va celebrar la 1ª Marxa GAVARRES BTT a Calonge-Sant Antoni de Calonge, amb un resultat exitós i una valoració per part dels inscrits de perfecte. Els recorreguts súper divertits tan el de la volta curta com el de la llarga van captivar als corredors, mimats pel personal de suport de la marxa en el recorregut i en els avituallaments. Els recorreguts marcats de forma excel•lent van fer gaudir als participants sense limitacions, dedicant tots els seus sentits a la marxa.
Uns 150 inscrits van poder celebrar el moment amb l’arrossada que es va preparar en total per més de 200 persones incloent també al acompanyants. Els corredors van poder gaudir amb tota comoditat de les instal•lacions del Pavelló esportiu de Sant Antoni i del Palau Firal amb tot tipus de serveis (dutxes, renta bicis, avituallament a la arribada, musica, taules i cadires , etc). Es va premiar a la primera dona i primer home de la volta llarga i de la curta.

Premiats

Volta llarga:
Maria Casanova Fernàndez del club Esteve
Vincent Thomas   del club Catalan’s Team VTT de Perpignan
Volta Curta:
Gemma Vidal Casas  del Club Matadepera Club BTT
Marçal Mallois Pelaez  del Club ciclista Platja d’Aro

Felicitacions a tots, guanyadors, participants, voluntaris i a la organització del Club Esportiu Ciclista Calonge Sant Antoni en la seva primera activitat com a Club.
El Club es va crear el desembre passat i ja compte amb més de 60 socis, tot i la seva curta trajectòria. Els socis han participat en la organització al igual que molts simpatitzants de la zona.