La Copa Catalana Internacional BTT de Banyoles tindrà a José Antonio Hermida

04/03/2015
BTT

La Copa Catalana Internacional BTT de Banyoles tindrà a José Antonio Hermida

La clàssica Copa Catalana Internacional de BTT obrirà el teló el 2015 amb la mítica CCI Banyoles el 8 de març, una de les curses més prestigioses del panorama nacional. El Parc de la Draga acollirà la CCI Banyoles de categoria UCI C1 sobre un circuit de 7 quilòmetres amb constants desnivells i molt atractiu pel públic.
La cursa comptarà amb el millor ciclista de BTT espanyol, medalla olímpica i campió mundial el 2010, José Antonio Hermida que estarà present a la prova organitzada pel Club Ciclista Banyoles.
La segona cita del certamen serà el 22 de març a Barcelona amb la participació del doble campió olímpic i actual campió del món de cross-country, el francès Julien Absalon. La Copa Catalana Internacional es desplaçarà els dies 2 i 3 de maig a la Vall de Lord, a Sant Llorenç de Morunys - CRI Open d'Espanya i la CCI Vall de Lord - XC. El 30 de maig es disputarà la CCI Collbató i el 20 i 21 de juny els bikers tindran l'oportunitat de descobrir els secrets de la Vall de Boí amb la CRI Barruera i la CCI Barruera. La CCI es tancarà el 5 de juliol amb la celebració de la CCI Corró d'Amunt amb la gran festa del ciclisme i el lliurament de premis del circuit.