Marc Romero i Marc Brustenga guanyen a les copes catalanes de Ripoll

01/03/2015

El Centre Tecnificació Avellaneda de Ripoll va donar el tret de sortida de la temporada de la Copa Catalana de Ciclisme per les categories de Cadets i Juniors amb el suport de l´ Ajuntament de la Vila de Ripoll.
La matinar va comprendre dues curses de carretera per un circuit de 42 quilòmetres amb una volta pels Cadets i dues pels Júniors. Un total de uns 150 corredors, amb alguns equips de França i Aragó, es citaren amb el port de Santigosa d´ uns 10 km com a principal dificultat, seguit d´ un llarg descens fins a Ripoll.
A la cursa júnior, es va formar un primer grup pujant Santigosa de 17 corredors. A l' últim tram de cursa, Marc Romero, habitual a les curses de BTT, va agafar uns metres dels companys d' escapada que van ser suficients per guanyar la cursa. A la cursa cadet, vuit corredors es van escapar del grup principal i a l' arribada cap corredor va poder seguir el ritme de Marc Brustenga, resultant brillant guanyador.
L' acte de lliurament de premis va estar presidit pel Regidor d' Esports Miquel Rovira acompanyat del CC Ripoll i la FCC que van lliurar els corresponents trofeus i primers mallots de líder de la temporada.