Francesos i holandesos dominen la cursa de Peratallada

26/02/2015

La clàssica Tramuntana de l' Empordà va fer anar de bòlit als 145 corredors, la majoria de diferents països europeus que preparen la temporada aprofitant el millor clima de la Costa Brava,  varen participar a la cursa de Peratallada en el mateix circuit de les altres dues proves.
El fort vent va dividir la cursa en diferents grups. El primer fou format per sis corredors que van poder arribar junts a l' última de les quatre voltes. Killian Evenot (Dunkerque) va ser el més ràpid seguit de Jos Koop (Westland) i Lamy Julien (VC Tulle), tercer. Els primers no estrangers foren Dani Reyes, 12è, i Oscar Iglesias, 20è

El proper dimecres dia 4 es disputarà l' última prova. El vent va passar factura a un corredor holandes amb caiguda i fractura de clavícula.