Josep Latorre i Ramon Tejedor, guardonats a la Nit del Dirigent de l´ Esport

27/02/2015
Carretera

Josep Latorre i Ramon Tejedor, guardonats a la Nit del Dirigent de l´ Esport

El passat divendres, 20 de febrer,  organitzat per l’Associació Catalana de Dirigents de l’Esport va tenir lloc la Nit del Dirigent de l’Esport,  com un acte de lliurament de distincions a Dirigents i Exdirigents de Club, de Federació, Professionals així com la Ploma i el Micròfon d’Or de periodistes relacionats amb el món de l’Esport.
En aquest acte va ser distingit l’anterior president de la Comissió de Cicloturisme de la FCC, Sr Josep Latorre com a Millor Exdirigent de Federació i el president de la Penya Ciclista Nicky’s, Sr. Ramón Tejedor com a Millor Dirigent de Club.
Josep Latorre Badia ha estat membre de la junta directiva de la FCC i president de la Comissió de Cicloturisme, càrrec que ocupà durant 25 anys, impulsant aquesta activitat amb un notable increment de llicències i l'organització de marxes cicloturistes  i activitats com la Diada Montserratina i la Pedalada Barcelona- Sitges.
Ramon Tejedor Ferrando, president de la Penya Ciclista Nicky’s ha estat un veritable lluitador a favor del ciclisme, tant en el vessant de la competició com en el  de lleure amb activitats populars col·laborant amb l’Ajuntament de Terrassa, així com treballant en la Taula de Mobilitat per normalitzar el transport amb bicicleta.