Darreres inscripcions per La Portals

19/02/2015
BTT

Darreres inscripcions per La Portals

Quan encara falten gairebé dos mesos per la seva celebració La Portals arriba al final de les inscripcions. Per la prova Btt queden 200 i escaig places per arribar a la xifra límit de 1.500. Per La Portals a peu hi ha tres-cents i escaig inscrits. En aquesta edició ja ens han confirmat la seva assistència els referents ex-professionals com Melcior Mauri (guanyador de la Vuelta a España i Titan Desert), Silvia Rovira (olímpica i Mundialista), Israel Nuñez (guanyador de la Titan Desert), Agustí Roc (Campió del Mon de curses de muntanya), etc..
Recordem que en aquesta sisena edició de “LA PORTALS” seran homenatjats el campió del mon de 100 km, l’atleta Domingo Catalan i la ciclista olímpica Marta Vilajosana. Tots els participants a la Btt, a peu i les modalitats solidaries (caminada i pedalada), destinaran un euro de cada inscripció a la Institució Balmes III, centre dedicat a nens i joves amb paràlisi cerebral.
La Portals a peu tindrà un recorregut de 44 kilòmetres i en Btt de 59 kilòmetres, donaran la volta a la muntanya, passant pels quatre portals d’entrada a la Muntanya de Montserrat, Collbató, El Bruc, Marganell i Monistrol de Montserrat.