Reunió calendari curses de carretera per ciclistes veterans de categoria Màster 40 – 50 – 60

21/02/2015
Carretera

Reunió calendari curses de carretera per ciclistes veterans de categoria Màster 40 – 50 – 60

Tots els ciclistes Veterans (Categoria Màster 40-50-60) que vulguin participar a les curses de carretera estan convocats a la reunió de pretemporada a celebrar el dissabte 21, a partir de les 16:30 h a la seu de la FCC al Velòdrom d’Horta, per tractar de la valoració temporada 2014, Normativa  i procediment inscripcions 2015 i calendari de curses.
En aquesta reunió es lliuraran els packs d’identificació  (dorsals + plaques + xips) per a la temporada 2015. 
Atenció :  Els ciclistes veterans hauran de portar el bicixip de la passada temporada 2014 per tal de  rebre, sense cost, el pack d’identificació (dorsal + placa + nou bicixip) del 2015.
Aquells que no tinguin el bicixip del 2014  podran adquirir el pack d’identificació 2015 al cost de 10€.
L’adquisició dels packs d’identificació, al mateix cost de 10€, es podrà fer també a través de les inscripcions on-line, obligatòries aquesta temporada, per a les dos primeres curses, el 1r de Març a Vilablareix  i el 22 de Març a El Papiol.  
A partir del 1r d’Abril, i sempre a través de la inscripció on-line obligatòria,  els packs d’identificació tindran un cost de 25€.
15 dies abans de cada cursa s’obriran les inscripcions on-line a la web federativa www.ciclisme.cat  i es tancaran  a les 24 h del dijous anterior a la data de la cursa.
No s’admetran inscripcions de forma presencial el mateix dia de la cursa, per tal de facilitar les assignacions prèvies de bicixips i evitar cues i endarreriment en la sortida de la cursa.
El pack “dorsal + placa + nou bicixip” es podrà recollir a la seu central de la FCC  durant  la setmana anterior a la primera prova o bé a la carpa FCC instal·lada a la sortida d’aquesta primera prova.