Obertes les inscripcions master pels mundials andorrans XC i DH

05/02/2015
BTT

Obertes les inscripcions master pels mundials andorrans XC i DH

La 2015 UCI MOUNTAIN BIKE MASTERS WORLD CHAMPIONSHIP, enguany es durà a terme a Vallnord (Andorra) del 23 al 27 d'agost, una setmana els abans de les competicions d'Èlit al mateix lloc (del 31 d'Agost al 7 de setembre).
UCI MOUNTAIN BIKE MASTERS WORLD CHAMPIONSHIP, comprenen Cross-country olímpic (XCO) i Downhill (DHI). Estan oberts als atletes que tenen llicència èlit  i que no tenen punts UCI. Els guanyadors de cada grup d'edat en si atorguen mallot arc de Sant Martí al campió del Món.
Aquest any, les curses de XCO es duran a terme de l'una pista de 4,2km amb itinerari tècnic i dur a 2.000m. altitud. a l'Estació d'Esquí de Pal, Vallnord (Andorra) amb el mateix itinerari que el Campionat Mundial que es va disputar al juliol de 2013 i on es durà a terme la UCI MTB & TRIALS WORLD CHAMPIONSHIPS 2015. Els participants han completar un nombre diferent de voltes depenent de la seva categoria d'edat.
Les inscripcions de les categories master estan obertes. El circuit estarà obert a ser reconegut el tres de maig amb motiu d´ una màniga de la Copa Catalana de descens.