Es presenta la Portals amb reconeixement per l´ exciclista Marta Vilajosana

31/01/2015
BTT

Es presenta la Portals amb reconeixement per l´ exciclista Marta Vilajosana

A l’hotel Montserrat & Training Center, ha tingut lloc aquest mig dia la Presentació Oficial de La Portals 2015. Ha presidit l’acte el Secretari General de l’Esport, el Senyor Ivan Tibau, l’alcaldessa de Collbató, la Senyora Anna Ubeda, el Gerent del Patronat de la Muntanya de Montserrat, el Senyor Xavier Aparicio, els homenatjats Domingo Catalan i Marta Viljosana, el responsable la secció de curses de muntanya de 4000Peus Joan Arnau i el President del Club Esportiu Lataca Pepe Cuevas.
Ha estat un acte conduit pel periodista Arcadi Alibés i entre els nombrosos assistents, cal destacar la presencia d’esportistes com Kiku Soler, Àngel Edo, Nuria Picas, Quima Casas, Jaume Vilamajó, Silvia Rovira, Anna Ramirez, Sara Aicart, Gemma i Mireia Abant, Israel Nuñez, Sandra Santanyes, etc., molts d’ells ja s’han compromès a participar en aquesta propera edició.
La Portals en les dues modalitats no es competitiva, recorren els Portals d’entrada a la muntanya de Montserrat (Colbató, El Bruc, Marganell i Monistrol de Montserrat), Castellbell i el Vilar i Esparreguera. Es oberta a tothom, amb un límit de 1.500 participants i en aquesta edició farà homenatge Domingo Catalán – Campió del mon de 100 kilòmetres, i Marta Vilajosana – Primera catalana en les olimpíades de fons en carretera a Pequín.
La Portals 2015 te un acord de col•laboració amb la Institució Balmes, es un centre d’educació especialitzada que atén  a nens i joves amb discapacitat  motriu greu.

El període d’inscripcions  ha quedat obert al web http://www.laportals.cat/.

Podreu seguir tota la informació a Twitter @laportals i al Facebook de La Portals.