Neix el primer Circuit Donabike de Cicloturisme

01/02/2015
Cicloturisme

Neix el primer Circuit Donabike de Cicloturisme

Fruit de la col•laboració de Donabike i la Federació Catalana de Ciclisme, tenim la satisfacció de fer un petit tast d'una nova iniciativa cicloturista. La temporada passada el Circuit Donabike de BTT va ser un èxit total amb molta participació a totes les cites reservades exclusivament per ciclistes femenines que es van organitzar. A les marxes cicloturistes de carretera, la participació de noies cada cop és més important, fins i tot a les marxes més dures del calendari. Per premiar aquest esforç, totes les noies finalistes d'algun dels tres circuits van rebre un obsequi especial la passada temporada 2014.
Aquesta temporada 2015 volem consolidar i fomentar la participació femenina i presentem aquest nou Circuit Donabike de Cicloturisme que estarà format per vuit puntuables que es celebraran des del mes d'abril fins l'octubre. Hem triat aquestes marxes per la seva bona organització, perquè passen per indrets interessants i perquè ofereixen recorreguts per a tots els nivells.
Com a la resta de circuits, hi haurà una classificació que s'actualitzarà amb les participacions i els quilòmetres recorreguts de totes les ciclistes. Com és habitual, a final de temporada s'oferiran premis a les participants que completin més puntuables. Durant el proper mes de febrer donarem tota la informació d'interès i el barem de premis de final de l'any. Feu els vostres plans i no deixeu de sortir en bici.