La Copa Catalana Internacional BTT tornarà a començar a Banyoles

01/02/2015
BTT

La Copa Catalana Internacional BTT tornarà a començar a Banyoles

La clàssica Copa Catalana Internacional de BTT torna el 2015 amb un calendari més complet i amb els millors bikers del panorama nacional i internacional, que any rere any segueixen apostant per aquest prestigiós circuit.
La Copa Catalana Internacional de BTT començarà amb la mítica CCI Banyoles, classe 1 de la UCI el 8 de març i amb la presència confirmada del millor ciclista de BTT espanyol, medalla olímpica i campió mundial al 2010, José Antonio Hermida. La segona cita del certamen, el 22 de març, serà a Barcelona amb la participació del doble campió olímpic i actual campió del món de cross-country, el francès Julien Absalon.
La Copa Catalana Internacional es desplaçarà els dies 2 i 3 de maig a la Vall de Lord, a Sant Llorenç de Morunys - CRI Open d'Espanya i la CCI Vall de Lord - XC. El 30 de maig es disputarà la CCI Collbató i el 20 i 21 de juny els bikers tindran l'oportunitat de descobrir els secrets de la Vall de Boí amb la CRI Barruera i la CCI Barruera. La CCI es tancarà el 5 de juliol amb la celebració de la CCI Corró d'Amunt amb la gran festa del ciclisme i el lliurament de premis del circuit.