Tot a punt per la segona Copa Catalana d’enduro BTT

01/02/2015
BTT

Tot a punt per la segona Copa Catalana d’enduro BTT

L’any passat l’enduro btt, es va consolidar com una opció més del ciclisme de competició de les nostres contrades, motivat bàsicament per la celebració de la 1ª copa catalana d’aquesta modalitat. La gran afluència de participants en totes les proves del campionat ha esperonat perquè aquesta disciplina ja tingui un lloc en el ciclisme català.
Per aquest any 2015 la copa catalana d’enduro segueix amb el seu format habitual, constarà de 5 proves, de les quals es podrà descartar el pitjor dels 5 resultats.
Pel que fa al reglament, hi han hagut canvis; a continuació mencionem els més destacables:
- Els corredors que no disposin de llicencia de competició no tenen dret  a classificacions generals del campionat; en canvi tenen dret a les classificacions de les proves individuals i als trofeus i podis d’aquestes.
- Els corredors hauran de realitzar tot el recorregut de forma autònoma, no podran rebre ajuda ni assistència externa; a excepció dels punts de assistència mecànica i avituallaments marcats per la organització, es permet l’ajuda entre participants de la prova.
-A partir de la publicació del trak del recorregut no es permet l’entrenament d’aquest mitjançant la utilització “remontes” mecànics.
- La publicació del trak del recorregut es realitzarà 10 dies abans de la celebració de la prova, en aquest trak no hi constarà un dels trams cronometrats que es mantindrà en secret fins el dia anterior a la prova.
El dia anterior a la prova el circuit estarà marcat en la seva totalitat i es podran entrenar tots els trams cronometrats.
- S’incorporen les categories de Master 30 i Master 50.
-L’ordre de sortida es donarà en ordre invers a la classificació Scratch de la Copa
Catalana, és a dir el millor corredor classificat sortirà l’últim. A la primera cursa es farà
en base a la General Final de la Copa Catalana 2014.

Calendari

-22 de març          ENDURO DE LES GAVARRES (Fitor)
-12 d’Abril           ENDURO BTT- LA SELVA (Riudarenes)
-10 de Maig         ENDUBITEM (Bitem)
-30/31 de Maig    SUPERENDURO ARFA (Arfa)
-18 d’Octubre      ENDURO PINEDAROCS (Pineda)

El  “Campionat de Catalunya d’enduro BTT”, aquest serà organitzat pel Club ciclista Fornells el dia 20 de Setembre entre els pobles de Bescanó i Sant Gregori.