Adrià Moreno guanya la social de Verges

27/01/2015
Carretera

Adrià Moreno guanya la social de Verges

El ciclisme de carretera ha obert la temporada a les comarques gironines amb el II Gran Premi Vila de Verges puntuable pel Campionat Social d' Hivern Carretera, que tindrà 5 proves puntuables obertes a totes les categories i el Club Ciclista Montgrí ha estat l´ organitzador de la primera, amb un bon nivell general d' organització.
Una forta tramuntana ha fet acte de presència i ha fet plegar algú dels 120 corredors que han disputat la cursa sobre un circuit de 33 km a cobrir tres i dos cops, segons categories, amb un recorregut de carreteres tranquil•les per la bellesa dels poblets del Baix Empordà, amb el cim de Foixà com a única dificultat .
Com a novetat s´ han lliurat tres mallots pels premis de muntanya, metes volants i guanyador absolut, qui ha estat amb claredat el corredor d' Olot Adrià Moreno, que sempre ha format part de les escapades per anar-se tot sol a l' última volta. Moreno competeix enguany per l´ equip anglès Starley Primac professional. Segon i tercer han entrat Antoni Miguel i Narcis Riembau.
La segona prova es disputarà el proper diumenge a Torroella de Montgrí. El lliurament de premis per totes les categories ha estat presidit per l' alcaldessa de Verges Marta Payeró.

Guanyadors

Elit: Adrià Moreno- Starley Primal.
Sub 23: Tomas Colldecarrera- Bicis Esteva.
Junior: Davd Casanovas- Trans- Lujan Molllet.
Cadet: Jesus Franco- Bicis Esteva.
Master 30: Antonio Miguel- CC Palafrugell.
Femina Elit: Anna Espuña- Limbikes- Lefa Team.
Femina Junior: Silvia Roura- Bicis Esteve.
Master 40: Josep Girones- CC El Diari.
Master 50: Narcis Riembau- CE Girona.
Master 60: Alain Gadenne- CC Boulou.
Cicloturista: Joan Camara- CC Serinyà.
Primer Equip: Bicis Esteve.
Primer local: David Payet- Bicis Esteve.
Mallot Muntanya: Marc Almeda- Compak.
Mallot Meta Volant: Jordi Soler- Bicis Esteve.
Mallot General: Adrià Moreno: Starley Primal.