La Portals de Montserrat obrirà inscripcions en BTT i Extrem dijous 29 de gener

22/01/2015
BTT

La Portals de Montserrat obrirà inscripcions en BTT i Extrem dijous 29 de gener

L’11 i 12 d’abril torna la Portals de Montserrat, una prova que amb tan sols 6 edicions  ha esdevingut una de las rutes clàssiques en BTT per la seva bellesa y la singularitat del paisatge a tocar del massís de Montserrat. En aquesta edició els participants podran gaudir, a banda de la Portals en BTT de 59 kilòmetres, de la renovada Portals a peu amb un circuit molt millorat de 44 kilòmetres. Enguany també hi haurà la novetat de la Portals Extrem que agrupa les dues disciplines per als esportistes més atrevits que busquen posar-se a prova en llarga distància.
 La Portals a peu se celebrarà l’11 d’abril i tindrà un recorregut de 44 quilòmetres farcits de corriols i amb molt menys protagonisme de la pista fortestal que en edicions anteriors. És un recorregut ideal per participar-hi corrent, però hi ha suficient marge horari com per fer-la caminant i gaudint del majestuós paisatge que ens ofereix la muntanya de Montserrat. Les inscripcions estan limitades a 1.000 participants.
La Portals en BTT se celebrarà el 12 d’abril i tindrà un recorregut de 59 quilòmetres apte per a bikers de tot nivell tècnic ja que transcorre per pistes i camins sense trialeres ni corriols de dificultat. Les inscripcions estan limitades a 1.500 participants i es preveu que com en les edicions anteriors quedin exhaurides en pocs dies.
La presentació oficial de La Portals de Montserrat tindrà lloc al Montserrat Hotel & Training Center de Collbató a les 12 hores i paral•lelament s’obriran les inscripcions a http://www.laportals.cat/.
La presentació oficial comptarà amb la presència d’esportistes d’alt nivell com Àngel Edo, Núria Picas, Israel Núñez, Agustí Roc, Gemma i Mireia Abant, Kiku Soler i Sandra Santanyes, entre altres.

Més informació a http://laportals.cat/