Ja està preparat el nou Open Alpcross BTT Tour 2015

21/01/2015
BTT

Ja està preparat el nou Open Alpcross BTT Tour 2015

La prestigiosa marca i distribuïdora de bicicletes Alpcross ha arribat a un acord de patrocini amb el Club BTT Open Natura per a l'organització del *Open *BTT Tour 2015.
El circuit, que aquest any celebra el seu desè aniversari, consta de quatre proves que acolliran les localitats del Vendrell 1 de Març, El Catllar 17 de Maig, Sant Sadurní d'Anoia 20 Setembre Sant Vicenç dels Horts 29 Novembre.
L'objectiu d'aquestes marxes és que bikers de totes les edats i nivells gaudeixin d'una jornada d'autèntic mountain bike a la seva mesura. En cadascuna de les cites hi ha tres circuits diferents, de 20 km, 40 km i 60 km respectivament, de manera que cada biker pot triar en funció de la seva forma física.
Amb una participació aproximada de 750 bikers per prova, el Open BTT Tour s'ha convertit en un referent entre els practicants de mountain bike, que gaudeixen de recorreguts abalisats tipus marató –a una sola volta– en els quals descobreixen espectaculars zones per a la pràctica d'aquest esport, amb trams de senderes, zones tècniques, avituallaments, etc.
Tots els bikers que realitzin el calendari complet del Open Alpcross BTT Tour 2015 aconseguiran l'exclusiu mallot de finisher “4 Proves, 4 Reptes”.

Per veure tota la informació: www. openbttour. Com