El CC Banyoles contribueix a la Marató de TV3

15/12/2014
BTT

El CC Banyoles contribueix a la Marató de TV3


El Club Ciclista Banyoles ha organitzat per tercera vegada consecutiva una pedalada popular a l’Estany per tal de recaptar fons per la fundació de la Marató de TV3. Aquesta activitat formava part de moltes de les activitats que es fan arreu de Catalunya amb la finalitat d’ajudar en la investigació mèdica, on aquest any el tema era les malalties del cor. Amb una participació de més de 200 ciclistes, a les 10 tocades del matí es donava la sortida  davant mateix de l’ajuntament de la població. L’objectiu era donar voltes a l’Estany i era possible fer-ne només una o arribar a completar fins a cinc voltes. A primera hora la temperatura era força freda però això no ha fet desistir a participants de totes les edats. Tant es podien veure pares amb els seus fills com ciclistes de competició. La primera volta s’ha fet a un ritme molt lent i amb reagrupaments per esperar tothom. A partir d’aquí el ritme s’ha incrementat i només uns pocs valents han realitzat la totalitat de les voltes. Al final de la bicicletada, hi havia preparada una xocolatada per poder recuperar forces. La recaptació final ha estat de 1025€, import que anirà íntegrament destinat a la Marató de TV3. Des del Club només ens queda agrair a tots els participants la seva assistència. Un any més s’ha demostrat que la solidaritat és un valor afegit de la gent que practica ciclisme i de la gent que li agrada fer esport.

Dinar de cloenda

Un cop acabada la Pedalada Popular, tocava celebrar el dinar de cloenda del Club Ciclista Banyoles. La cita era al Restaurant La Carpa i la participació d'aquest any va arribar a 108 companys i companyes, número rècord que ens fa especial il•lusió als components de la junta directiva. En aquesta ocasió, a part del regidor d'esports de l'ajuntament de Banyoles, del Sr. Francesc Moradell de la Federació de Ciclisme, que cada any ens acompanya, cal destacar que vam comptar també amb la visita de l'alcalde de Banyoles, el Sr. Miquel Noguer.
L'acte va començar amb les paraules del president centrant el seu discurs amb la presentació dels companys assistents a la festa, ja que molts d'ells són col•laboradors habituals de totes les activitats que organitza l'entitat i d'aquesta manera va servir també com a mostra d'agraïment en nom de tota la junta.
Com es va fent cada any, es van repartir els premis de la crono a St. Patllari, de la crono a Rocacorba i del premi a la regularitat. Cal assenyalar que també es va fer la presentació d'un projecte patrocinat per Can Xumeia. En Jordi Teixidor va explicar que es volia tornar a tenir en compte el tema competició i que la temporada vinent es deixava una bicicleta al corredor Narcís Lopes per tal de participar en curses de btt. Des d'aquí li desitgem tota la sort del món.
La jornada va acabar amb una quina solidària per seguir recollint fons per la Marató de TV3. Vam aconseguir 350 €, que sumats als de la Pedalada, van fer un total de 1375€.

Nota del Club Ciclista Banyoles