El Centre Cívic barceloní Parc Sandaru acull l´ exposició “Bicicletes”

03/12/2014
Cicloturisme

El Centre Cívic barceloní Parc Sandaru acull l´ exposició “Bicicletes”

El Centre Cívic Parc Sandaru, al carrer Buenaventura Muñoz 21 (Arc del Triomf) de Barcelona, acull del 10 desembre fins el 7 de gener del proper any una exposició d´ il•lustracions amb la bicicleta com eix.

Resum

La Mariana i l’ Hernan fan tot en bicicleta, viatgen, mengen, juguen, llegeixen, fan música i es relaxen. Tot en bicicleta. Són una parella de dos, cadascú fa la seva. De vegades el que fan s'assembla, i de vegades no.
Aquesta sèrie d’il•lustracions es planteja com una sèrie de parelles de situacions, de vegades complementàries, de vegades oposades, de vegades de paral•lelisme, jugant amb la idea de la parella com a suma de dues persones. La sèrie d'accions va avançant en el temps, i cap al final s'encaminen per anar a dormir, junts i (per fi) a la mateixa bicicleta.
Amb les il•lustracions hi ha un text fet amb quartetes en castellà, a la manera de moltes versades tradicionals de Mèxic, i que explora tot el ventall de la rima bicicleta: xancleta, trompeta, maleta, teta, pirueta, planeta ...

Hi haurà imatges sense color perquè els nens i nenes pugin jugar a pintar,
segurament millor que l’autor.