Banyoles també recolza la Marató de TV3

04/12/2014
Cicloturisme

Banyoles també recolza la Marató de TV3

El Club Ciclista Banyoles i l’Ajuntament de Banyoles  organitzen una pedalada solidària al voltant de l’Estany per tal de donar suport a la Marató de TV3 del 2014, dedicada a les malalties del cor. Es tracta d’una activitat popular i festiva oberta a tothom amb ganes de pedalar una estona per una bona causa.

•Inscripcions:  La inscripció a la pedalada consisteix en fer un donatiu de 3 € o més, destinats íntegrament a la Marató. Es podrà fer el mateix diumenge entre 9 i 10 h a l’Ajuntament de Banyoles. Els donatius es podran també fer al Passeig de la Draga a partir de les 10:30 h.
• Sortida: serà a les 10 h del matí al davant del mateix Ajuntament de Banyoles.
• Informació: S’hi pot participar amb qualsevol tipus de bicicleta (carretera, muntanya, passeig, tàndem, ...). Obligatori l'ús del casc. Aquells que ho desitgin també poden participar-hi fent la volta a l’Estany a peu.
• Recorregut: s’iniciarà a l'ajuntament fins el passeig Darder, on es farà un re agrupament abans de continuar amb la volta a l’Estany. Els participants podran optar en fer d’una a cinc voltes a l’entorn de l’Estany. El recorregut per cadascuna de les cinc voltes segueix el Passeig Darder i continua per la carretera GIV-5248 per Santa Maria de Porqueres – carretera C-150a – Passeig de la Draga – Passeig Gaudí – Passeig Lluís Maria Vidal – carrer Sardana – Passeig Mossèn Lluís Constans - Passeig Darder.
• El punt final del recorregut de les diferents voltes es trobarà degudament senyalitzat al Passeig de la Draga, on s’oferirà amb la col•laboració de diferents empreses, una xocolatada a tots els participants entre les 10:30 i les 12:00 hores.