La XXV Nit de Marxa tanca la temporada cicloturista 2014

24/11/2014
Cicloturisme

La XXV Nit de Marxa tanca la temporada cicloturista 2014

El passat dissabte a la nit un centenar d’amics i amigues es va aplegar al Restaurant Sol i Vi de la localitat barcelonesa de Lavern-Subirats on es va tancar la temporada cicloturista catalana 2014.
Després d’un bon sopar, els diferents finalistes dels circuits -Challenge Catalana, Llarga Distància i Ciclopirineus-, tant ciclistes com clubs, van recollir els seus trofeus i premis gentilesa de Deporvillage, Cultura Ciclista, BikeCare, Pegatin i Gotta Perfumeries. També es va premiar els organitzadors de les diferents marxes de la temporada com a reconeixement a la seva tasca, fent menció especial al Sprint Ciclo Club Pobla pel quinzè aniversari de la seva marxa La Bonaigua.
Al final de la nit es va fer un sorteig de material ciclista cedit pels nostres patrocinadors. Coluer Bicycles va lliurar tres quadres de carretera Radar, un per cada circuit; Cycling Costa Daurada va sortejar una participació per a dues persones a l’Estada Catalana de Cicloturisme que es farà a Salou els dies 21 i 22 de febrer i tres inscripcions a la Marxa Cicloturista Cambrils Park Costa Daurada del 18 d’abril; Cultura Ciclista també va sortejar llibres, destacant un exemplar de “Por amor al ciclismo” que tot just acaba de sortir de la impremta. Per acabar la nit, es van sortejar diversos lots entre tots els assistents al sopar.

Per veure totes les fotos al blog de la Comissió de Cicloturisme:  http://www.cicloturismecat.wordpress.com/.

Foto: Àlex Roca