El diumenge es celebra la Trinxatló

09/10/2014
BTT

El diumenge es celebra la Trinxatló

Desprès de deu edicions de la Trinxa, des del club BTT Trinxacadenes, aquest any, us volem presentar una nova història, el Trinxatló. El TrinXatló serà una duatló de muntanya on es podrà participar de manera individual o bé per parelles. En aquest sentit, en la categoria parelles, cada membre de l’equip, només ha de fer una disciplina (corre o bici). L’escenari seran camins i corriols al voltant de Vallromanes i quan la feu us serà molt fàcil identificar l’esperit TrinXa.
La data escollida és el 12 d’octubre i durant la prova hi haurà tres sectors (corre-bici-corre) amb una distancia de 7, 18,5 i 4,5 quilòmetres respectivament. Com és el primer any i trepitgem un terreny una mica desconegut per nosaltres, enguany,  només farem 200 dorsals.
La prova començarà a les 9 del matí i el centre neuràlgic de la prova serà el camp de futbol on es realitzaran les transicions,  i la Plaça Lluís Companys on hi haurà l’arribada, l’avituallament final i una petita fira al voltant del món de la bicicleta i el corre.
El cronometratge es farà amb xip i malgrat tots els participants tindreu una assegurança, des de l’organització demanem que tothom sigui conscient que per participar a la Trinxatló és necessària una bona forma física. Així mateix la inscripció donarà dret als avituallaments,  a una botifarrada a l’arribada i també a una samarreta commemorativa.

Per veure tota la informació a http://www.trinxacadenes.com/