La Diada Montserratina farà 66 anys el proper 26 d’octubre

08/10/2014
Cicloturisme

La Diada Montserratina farà 66 anys el proper 26 d’octubre

Un any més arriba la Diada Montserratina, una de les darreres cites del calendari cicloturista català. La tradicional festa, organitzada per la Federació Catalana de Ciclisme, arriba a la 66ena. edició i es celebrarà el proper diumenge 26 d’octubre amb la pujada per a tots els ciclistes a la muntanya de Montserrat per donar gràcies a la Mare de Déu per les fites de la temporada.
Com sempre no cal inscriure's prèviament a aquest esdeveniment. Només cal pujar a l'Abadia per qualsevol dels vessants com ara Monistrol de Montserrat, Coll de Can Maçana, Sant Cristòfol o pels camins de terra amb BTT.
Pels qui vulgueu fer la pujada sense vehicles, sapigueu que el carril de pujada de la carretera BP-1121 estarà tancat des de Monistrol fins l'entrada de l'aparcament de 8:30 a 9:15 hores.
El Pare Rector Joan Mª Mayol farà l'acte de benedicció al Mirador dels Apòstols a les 9:45 hores. El repartiment dels tradicionals pins commemoratius i cintes pels clubs es realitzarà al mateix lloc a partir de les 9:00 hores.

Per veure tota la informació: www.cicloturismecat.wordpress.com/diadamontserratina2014