Jorge Garcia guanya el descens urbà Down Town Lleida 2014

05/10/2014
DHi

Jorge Garcia guanya el descens urbà Down Town Lleida 2014

Aquest matí s'ha disputat, el Down Town Lleida, un descens urbà en BTT, en un recorregut espectacular que anava des de la Seu Vella fins el Carrer Cavallers. Tot i que el descens s'ha pogut disputar sense problemes, per uns moments, la pluja caiguda durant el matí ha posat en dubte la celebració de la prova. Finalment, els núvols s'han esvaït, i amb el sol, el circuit s'ha pogut eixugar, i bikers i públic han pogut gaudir d'una bona jornada de descens.
El més ràpid en la primera mànega ha estat Daniel Algarra (1'45:374") seguit a escasses dècimes per Jorge Garcia (1'45:870"). La segona mànega, ja com a final del Down Town Lleida, ha deparat molta emoció fins el final. Garcia i Algarra eren els dos últims en baixar. En el seu descens, Algarra ha aconseguit rebaixar en més de 6 segons el seu primer registre i parar el cronòmetre a 1'39:770", per tant passava tota la pressió al seu rival. Garcia ha aconseguit rebaixar en 3 segons el temps de la mànega classificatòria (1'42:340"), però no ha estat suficient per batre a Garcia, que s'ha alçat amb el trofeu de campió d'aquesta edició 2014.
El públic ha estat un dels grans protagonistes de la jornada, ja que han omplert bona part del recorregut del casc antic de Lleida, d'1,3km de llargada, i situat en els llocs més espectaculars de la zona antiga de Lledó.

Guanyadors per categories

Elit Masc: Jorge Garcia
Elit Fem: Blanca Julià
Cadet/Junior Fem: Viktoria Gimenez
Cadet Masc: Sylvain Buisan
Junior Masc: Mario Arroyo

Nota d´ Ocisport
Fotos: Oscar Cardenas