El GEiEG celebra la seva Festa del Pedal i el Roadbook de Les Gavarres

30/09/2014
BTT

El GEiEG celebra la seva Festa del Pedal i el Roadbook de Les Gavarres

Tot i el dia plujós es va celebrar amb èxit la tradicional Festa del Pedal del GEiEG de Girona que va reunir uns 600 ciclistes per gaudir de una matinal divertida, la concentració i sortida es va fer a la Plaça de Catalunya presidida pel alcalde Carles Puigdemont i Francesc Cayuela president del GEiEG, la pedalada popular va tenir un recorregut tranquil i acollidor i a Sant Gregori es va esmorzar per seguir a Bescanó i tornada a Girona que es va obsequiar una samarreta de record a tots, A la pedalada també i van participar persones de mobilitat reduïda amb bicicletes adaptades. La Festa es va tancar amb un dinar popular al GEiEG de Palau Sacosta.     

Roadbook de les Gavarres del GEiEG

Malgrat la pluja, bona participació a la 12a edició de la Roadbook de les Gavarres del GEiEG que va servir per inaugurar la temporada en aquesta modalitat del BTT que barreja ciclisme amb orientació. 15 equips es varen donar cita en el punt de sortida de la plaça Catalunya de Girona.
A la categoria individual el podi va ser: 1.- Albert Busquets (Biking Point Girona); 2.- Jordi Cos (Xino Xano team) i 3.- Josep M. Ros.
A la categoria equips, el podi el varen formar: 1.- Arnau Julià - Laura Terradas (equip Nou); 2.- Xavier Martí - Agustí Hurtado (Penya Raig Xalou) i 3.- Àngel De la Fuente - Marc Gorgot (Sant Diumenge).