Dani Algarra guanya la DVO Downhill Cup de Soldeu

22/09/2014
DHi

La DVO Downhill Cup, puntuable per la Copa Catalana de Descens, ha finalitzat aquest cap de setmana 20 i 21 de Setembre a Soldeu Bikepark (Andorra). La cursa ha estat organitzada pel Sprint Club Andorra.
El bikepark més gran dels Pirineus ha estat l’escenari perfecte per la gran final de la DVO Downhill Cup, on s’ha celebrat l’última prova de la competició i s’han entregat els premis de la general. Aquest ha estat el marc de la DVO Downhill Cup, competició patrocinada per DVO, GoPro, Stihl, MBA, The Bike Village i la Federació Catalana de Ciclisme.
Dani Algarra de l’Intense-GoPro s’ha endut la victòria en un dels seus circuits preferits amb un temps de 02:53.780. En Dani, que venia d’una lesió ha demostrat el seu excel•lent estat de forma. Molt a prop, amb un temps de 02:53.827 s’ha situat el seu company d’equip Bernat Guàrdia, que s’ha endut la general de la competició en categoria Elit, i tercer absolut ha estat en Guillem Jorba amb un temps de 02:54.749, també de l’Intense-GoPro. El quart millor temps del dia l’ha marcat en Jordi Junyent del Saracen-Funn-Madison i el cinquè ha estat pel Pol Romero, també de l’Intense-GoPro.
A júniors, un sorprenent Isaac Perich s’ha endut la victòria i la general marcant un excel•lent setè millor temps. Segon ha estat en Jordi Simó i tercer en Miki Noguera. En Cadets, la prova l’ha guanyat en David Argiles per davant d’en Carlos Von Heyden, qui ha guanyat la general i per tant s’emporta una Intense 951 DVO Edition per a poder córrer la temporada 2015, i en Ferran Padilla. La categoria infantil ha estat per l’Aaron Querol per davant de Marc Jorver i Pol Marin, qui no ha pogut acabar la cursa per culpa d’una caiguda però s’ha endut la general de la competició. La guanyadora en Femina ha estat la Blanca Julià, qui ha estat també la guanyadora de la general, seguida d’Alix Jacquemart i Ruth Castro. La categoria femina Junior/Cadet ha estat per la Vicky Gimenez seguida de la Blanca Aracil, qui ha guanyat la general i la Nastasia Gimenez. Martí Payas ha guanyat en Màster-30 per davant d’Albert Barilaro i Manel Arasa; la general, però, ha estat per en Joan Vicente, qui no ha pogut participar en aquesta prova per lesió. En Màster-40 ha guanyat l’Iban Llorens per davant de Ramón Figueras, qui s’ha endut la general i en Xabin Beobide. Màster-50 ha estat per en Juan Antonio Cotán, qui també ha guanyat la general. Ja per acabar, la categoria Enduro l’ha guanyat en Ignacio Javier Vallina per davant de Christian Soler, qui ha guanyat la general i Josep Llimonero.
Al finalitzar la prova s’ha procedit al sorteig d’una DVO Emerald que ha estat per en Toni Dalmau.